Little Note

For my dearest hubby,
You’re someone who sees what a mess i can be, how moody i can get, and how hard i am to handle, but you still wants me in your life and always loves me unconditionally..

I can’t thank you enough for your generosity, dear.. :’)

Maybe someday you read this note and just in case i forgot to tell you, I want you to know how blessed i feel to have you..
I could not ask for more than the love you gave me cos it’s all I’ve waited for. And I could not ask for more..

I love you..

So God, please bless this man with inner peace, health, happiness, luck, serenity, love, good friends and patience in his life. Amin..

Reminder

One day, best friend of mine told me that my life is too good to be true. Haha. It’s kidding.
Just like others, i do have flaws. But thank you for seeing me that way. It’s means i’m good in hiding my flaws πŸ˜‰

Just like these couple of weeks, i have soooo many many problems that hit me without any compromise. I’ve gone through so many fights and arguments at my works. People tend to complicate things because it feels easier when there is something to blame on.

So exhausting.
All i want to do is no-talking-just-stay-inside-the-room-moments.

I know that it can not solve the problems and even made everything get worse, but i need time to break for a while to make a peace with all these problems, especially to make a peace with myself.

After all that, I think i have learnt alot from this difficult situation and how to deal with it. Then i know that life is amazing, because it hits me and hugs me within seconds. And in a minute, i learn something big, something new, something eye-opening. That life, moves quickly, and forward. And the only thing to do, is to enjoy the moments and to believe, that everything happens for a reason.

Review: Kampung Nelayan

Sekali-kali mau bikin review tempat makan ah.. Kali ini yang mau direview adalah Kampung Nelayan yang ada di Summarecon Mall Serpong. Udah lama sih kesananya, tapi yaa daripada foto2nya cuma kesimpen di HP jadi boleh dong diupload dimari πŸ˜‰

Tempatnya lumayan gede, buat rame2 okay, buat pacaran berdua aja juga okay. Aduh, sayangnya lupa ga motret interiornya. Piye sih, katanya mau bikin review kok ga lengkap? *sawer botol kecap* Maapin yak.. Next time better kok *crossing finger*

Untuk makanannya sesuai namanya yaitu Kampung Nelayan, pastilah kebanyakan menu yang ditawarkan adalah seafood.
Kalo ada yang mau pesen nasi pake rendang lebih baik ke rumah makan padang di sebelah aja yaa.. Menu yang kita pesen waktu itu adalah kerang bambu saus tiram, tumis bunga pepaya, sama cumi bakar ala kampung nelayan.

image

Mungkin ada yang nanya minuman apa gerangan yang dipesan oleh suami dan berwarna seperti pelangi itu? Hayo coba tebak… Karena sebenarnya saya uhuk uhuk.. *batuk dulu* Maapkeun saya lupa itu jus apa hihihih..Β  *ditimpuk ikan asin*

Rasanya? Lumayan. Tapi cumi2nya dimasak terlalu lama jadi sedikit alot. Harganya? Lumayan. Lumayan mahal maksudnya. Total harganya sih saya lupa karena yang bayar suami hahaha..

Jadi, sementara sekian dulu review *yang banyak lupanya* kali ini.. Saya akan segera kembali dengan review yang lebih meyakinkan lagi. Sekian dan terima ginkgo biloba πŸ˜€

Self advice

In life God doesn’t give you the people you want, instead God gives you the people you need. To teach you, to hurt you, to love you, and make you exactly the way you should be.

Eventually, all the pieces will fall into place, until then laugh at the confusion, live for the moment and know that everything happens for a reason.
There’s a new lesson of life that God wants to put inΒ  you, to make you stronger and better.

Be strong! *self puk puk*

Shatter

The hardest day comes with the worst part of it.

Perfect.

I think i can’t feel my heart again.
It’s fall to pieces.

I pray that i could make it through
Make it through the fall
Make it through it all.

It’s been a few rough days

I am going through a tough couple of days *le sigh* And whenever I’ve gone through tough times, well-meaning people have told me that God does not give us more than we can handle. And i believe it, for sure.

Walau yaa.. kadang pingin nangis, pingin marah, pingin teriaak “aaargh…” yang kenceng sambil jedukin kepala ke tembok tapi ya apa iya itu bisa menyelesaikan masalah?

Jadi yang bisa dilakukan hanya meng-hypno diri sendiri untuk stay positive coz Allah is always kind πŸ™‚

Resolusi tahun 2013 yang paling berat nih, ingin jadi orang yang lebih sabar, gak ngambekan, ga nangisan, dan belajar me-manage stress dengan baik.
I know that i can choose live in happiness no matter how many sticks and stones life throws at me, i am the only one who can dampen my own mood and my own happiness.

Hup, 2013. HUP!

Blog at WordPress.com.

Up ↑