Jumpa lagiii…

Setelah melalui 3 bulan cuti melahirkan yang sangat menyenangkan, akhirnya harus kembali ke rutinitas kantor yang juga errr.. menyenangkan (tapi boong 😀 )

Please meet our sunshine:

QUINN KIANA AISHANARA

IMG_20150217_090826_1
Si Imut Kesayangan 😀

Quinn artinya cerdas. Kiana artinya anak perempuan. Aisha diambil dari nama Siti Aisyah. Nara artinya berbahagia.

Jadi, doa kami untukmu, semoga engkau menjadi perempuan yang cerdas, sholehah seperti Siti Aisyah dan senantiasa berbahagia, dear little munchkins. Aamiin..

Sekarang Quinn umurnya 9 minggu:

  • Udah bisa ngoceh, dan senyumnya membuat hati meleleh :’)
  • Dia lagi seneeeng banget  liat boneka angry bird, bisa heboh nggerakin kaki dan tangan kayak pingin loncat2 sambil ngoceh dan ketawa-tawa tiap kali liat sekumpulan angry bird itu. Padahal dulu bonekanya iseng aja kupajang di ruang tamu, mungkin karena warnanya eye catching jadi langsung menyita perhatiannya.
  • Cintaa banget sama Ayahnya, soalnya si Ayah suka nyanyiin lagu yang lucu2 sampe kayak Syaiful Jamil karena bentar2 nyanyi muluuu hihihi 😀
  • Sekarang kalo malem udah ga sering bangun lagi, bahkan kalo gak dibangunin buat minum susu bisa bablas sampe pagi tidurnya.
  • Berat terakhir waktu imunisasi di umur 8 minggu sekitar 4,7 kg. Kalo menurut DSAnya sih beratnya masih kurang dikit, mungkin karena kalo malem dia males minum, tapi gpp yang penting sehat ya sayangkuu.. Ayo mimik yang banyak biar cepet gendut *smooch*.

Setelah melalui 5 tahun penantian dan 9 bulan kehamilan yang membahagiakan, akhirnya bisa juga memeluk si kesayangan. Alhamdulilaah.. Tanggal 20 Maret kemarin anniversary kami yang kelima, dan Quinn datang menjadi hadiah yang terindah.

Dua kesayanganku :)
Duo kesayangan 🙂

May Allah SWT bless our little family and gather us in jannah. Aamiin 🙂

11-12-13

 Happy Birthday to the love of my life and simply the best husband in the world! 

What’s the best gift I could give you on your Birthday today?
A perfect kiss?
A loving hug?
A few buckets of love?
A beautiful message?
Even all of this put together as your birthday gift wouldn’t be enough, because you are so dear to me :’)

 

It seems such a great day to say that you make this world a better place to live in.
As we travel the way of life, my love for you grows stronger every day.
And on this special day I want you to know,
I love you more than I could write in words or show.
I want to love you for the rest of my life..

Happy birthday, the husband of my dreams!
May you get the best of everything in life and touch all your dreams.. Aamiin 🙂

 

With lots of love, your wife 😀

 

Happy Anniversary :)

Happy Anniversary to the man who brought rainbow to my black and white life..

Thank you for being the man that you are. Thank you for always taking care of me, loving me unconditionally,  forgiving me even when I’m unforgivable, thinking I’m beautiful, helping out around the house, trying your very best to make me happy, and for working so hard to ensure we have the future of our dreams.

Thank you for your never-ending supply of hugs and kisses, standing beside me through everything, having so much faith in me, and for always hold my hand through our journey, the good and the bad times.

Thank you for being my teammate, my cheerleader and my biggest fan. Thank you for loving me this much. You make me happy since day one 🙂

I’m looking forward to spend the rest of my life with you. I can’t imagine a day of my life that doesn’t include you (nor do I want to). I hope we’ll still be a couple in the afterlife. (Aamiin!)

I love you to the moon and back, Mr. Agung.

Love,

Your Mrs.

Little Note

For my dearest hubby,
You’re someone who sees what a mess i can be, how moody i can get, and how hard i am to handle, but you still wants me in your life and always loves me unconditionally..

I can’t thank you enough for your generosity, dear.. :’)

Maybe someday you read this note and just in case i forgot to tell you, I want you to know how blessed i feel to have you..
I could not ask for more than the love you gave me cos it’s all I’ve waited for. And I could not ask for more..

I love you..

So God, please bless this man with inner peace, health, happiness, luck, serenity, love, good friends and patience in his life. Amin..

Blog at WordPress.com.

Up ↑